Usein kysytyt kysymyksetMikä on Jussipaita?

Jussipaita on 100 vuotta vanha klassikkoneule pohjanmaalta. Koirien Jussipaita jatkaa tätä kulttuuriperinnettä ylpeästi legendaarista kuosia kunnioittaen.


Lämmittääkö neule koiraa?

Kyllä. Neule on oivallinen valinta niin syksyllä, talvella kuin myös keväisin. Kannattaa kuitenkin muistaa se, että suosittelemme kovimpiin paukkupakkasiin lämpöhaalareita tai toppatakkeja.


Pitääkö neule vettä?

Ei, mutta se sopii loistavasti lämmikkeeksi sadetakkien alle.


Voiko neuleen pestä pyykkikoneessa?

Kyllä. Suosittelemme kuitenkin lenkin jälkeen huuhtelemaan enimmät kurat haalealla vedellä, jolloin neule kuivuu nopeasti ja on valmis päälle puettavaksi taas seuraavalle lenkille.


Elinikäinen takuu kuulostaa mahtipontiselta, pitääkö takuu paikkaansa?

Kyllä pitää. Myönnämme tuotteillemme elinikäisen takuun, vaikka koira itse repisi paidan riekaleiksi. Tuotteiden valmistukseen on asetettu todella korkeat laatuvaatimukset, jotta ne kestäisivät käytössä vuodesta toiseen. Lue tarkat takuuehdot tästä.


Sopiiko tämä koko koiralleni?

Kannattaa tutustua rotutaulukoihin, jotka antavat käsityksen neuleen koosta. Suosittelemme kuitenkin aina mittaamaan koiran ennen tilaamista. Mittausohjeet löydät tästä.


Mitä materiaalia neuleet ovat?

Koiran paitojen materiaaliksi olemme todenneet parhaaksi käyttää keinokuitua eli akryyliä. Tällöin neuleen voi helposti vesihuuhdella jokaisen lenkin jälkeen ja se kuivuu nopeasti. Neuleen voi myös pestä pesukoneessa 30°c, eikä se menetä muotoaan.


Voinko palauttaa tai vaihtaa tilaamani tuotteen?

Kyllä! Pyydä meiltä palautusohjeet ja voit mielesi mukaan joko palauttaa tai vaihtaa tuotteen toiseen. Emme peri tuotteen vaihdosta mitään maksua! Tuotepalautuksesta emme valitettavasti voi hyvittää postikuluja. Vaihto- ja palautusohjeet saat tästä.


Betjänar ni också på svenska?

Javisst! Det är bara att kontakta oss.