Elinikäinen takuu koiranpaidalle

Jussipaita on täysin uudenlainen koiranneule, jonka valmistukseen on käytetty urheiluvaatteista tuttuja materiaaleja. Olemme niin varmoja tuotteen laadusta, että tarjoamme ainoana alan yrityksenä elinikäisen takuun neuleen materiaali- ja valmistusvirheille. Olemme asettaneet laatuvaatimukset neuleen materiaalia ja valmistusmenetelmiä kohtaan todella korkealle. Tämän lisäksi jokainen Jussipaita tutkitaan vielä käsin läpi ennen lähetystä, jotta voimme varmistaa virheettömien neuleiden toimituksen. Mielestämme hyvän koiranpaidan tulee kestää emolta pennuille.100% tyytyväisyystakuu

Uskomme vakaasti siihen, että koirasi tulee rakastamaan Jussipaidan ainutlaatuista tunnetta. Mikäli paita ei ole paras omistamasi koiranneule, voit palauttaa sen meille takaisin 14 päivän sisällä ja saat rahasi takaisin!

Tyytyväisyystakuu koskee verkkokaupastamme tilattuja tuotteita.


[learn_more caption=”Jussipaidan täydelliset takuuehdot”]
Päivitetty 10. helmikuuta 2014

Takuuehdot ovat voimassa kaikilla Jussipaidan kuluttajatuotteilla.
Asiakkaan tulee aina esittää takuuasioissa paidan takuutodistus. Paidan takuutodistuksena toimii joko ostokuitti tai -lasku. Myös tositekopio kelpaa takuutodistuksena. Mikäli kuitti on helposti hajoavaa materiaalia, suosittelemme asiakkaan ottamaan valokopion kuitista.

1 § Yleistä koirien Jussipaita-tuotteista

Koirien Jussipaita-tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotta ne kestäisivät mahdollisimman hyvin vaativia olosuhteita vuodesta toiseen.

2 § Pesuohjeet

Paitaa voidaan pestä normaalilla pesuohjelmalla kolmessakymmenessä (30) asteessa. Paita saattaa irroittaa väriä, joten ensimmäisillä pesukerroilla on hyvä pestä paita yksin. Jatkossa paita kannattaa aina pestä samanväristen vaatteiden kanssa.

3 § Takuuaika

Jussipaidan tuotteilla on tuotteen elinikäinen takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuu raukeaa näin ollen automaattisesti esimerkiksi tilanteessa, jossa kyseisen paitamallin valmistus lopetetaan ja sitä ei näin ollen ole enää saatavilla yrityksen varastosta. Tuotteiden elinikä vastaa kuluttajasuojalain ohjeistuksen mukaan tuotteen odotettua elinikää.

4 § Takuukorjaus / takuuvaihto

Takuukorjaukset ja tuotteiden vaihdot suoritetaan suoraan Jussipaidan kanssa. Jussipaidan jälleenmyyjät eivät ole velvollisia hoitamaan tuotteen takuuasioita. Asiakkaan tulee toimittaa viallinen tuote Jussipaidalle. Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Jussipaidan asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu (ät) jussipaita.com. Asiakaspalvelusta asiakas saa palautuskuitin, joka asiakkaan tulee lähettää täytettynä ostokuitin ja palautettavan paidan mukana. Kun Jussipaita on vastaanottanut viallisen tuotteen, lähettää se uuden paidan rikkoontuneen tilalle kohtuullisessa ajassa. Jussipaita ei peri tästä lähetyksestä postikuluja. Takuu on voimassa Euroopan Unionin alueella.

5 § Rajoitukset

Tuotteen takuu mitätöityy, mikäli vika perustuu seuraaviin seikkoihin:

– Pesuohjeiden laiminlyönti

– Tuotteen tahallinen vahingoittaminen

– Tuotteen varastoiminen kosteassa tai homeisessa tilassa

– Lemmikin purennasta ja raapimisesta aiheutuneet viat

– Tuotteen materiaali- ja valmistusvirheiden ulkopuoliset virheet

6 § Takuuasiointi

Takuuasioissa asiakkaan tulee ottaa yhteyttä Jussipaidan asiakaspalveluun sähköpostitse: asiakaspalvelu (ät) jussipaita.com. Asiakaspalvelusta asiakas saa palautuskuitin, joka asiakkaan tulee täyttää ennen paidan palauttamista. Palautuskuitin mukaan asiakkaan tulee liittää paidan ostokuitti. Kun Jussipaita on vastaanottanut viallisen tuotteen, lähettää se uuden paidan rikkoontuneen tilalle kohtuullisessa ajassa. Jussipaita ei peri tästä lähetyksestä postikuluja.

7 § Vastuuvapautus

Jussipaita ei ota vastuuta tässä dokumentissa mahdollisesti esiintyviin paino- ja kirjoitusvirheisiin. Jussipaita pitää myös oikeuden päivittää takuuehtoja ilman erillistä ilmoitusta.Yrityksen yhteystiedot


Iseeviot Oy / Jussipaita Original™

Piispanpelto 9/20

20540 Turku

Sähköposti: asiakaspalvelu (ät) jussipaita.com

Internet: www.jussipaita.com

[/learn_more]