Jussipaita Original™

23.92 30.90 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa

Kuvaus

Jussipaidalla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu!

Aito ja alkuperäinen koirien Jussipaita! Tämä klassikkoneule jaksaa ihastuttaa koirakavereita vuodesta toiseen!

Koirien jussipaita jatkaa pohjalaisen klassikkoneuleen perinnettä täysin uudella ja ihastuttavalla tavalla. Koirien Jussipaita sopii ahkerille ja sisukkaille hurtille, joilla on rehtiä suomalaista asennetta!

Jussipaidan materiaali on suunniteltu hyvin joustavaksi, jotta se myötäilee erinomaisesti koirasi kehon liikkeitä. Tästä syystä täysin vaatteisiin tottumattomat koirat rakastavat neuleen ainutlaatuista tunnetta.

Jussipaita on oivallinen valinta syksystä kevääseen. Paita lämmittää koiraasi tehokkaasti, minkä ansiosta ystäväsi tulee nauttimaan yhteisistä kävelylenkeistänne – säällä kuin säällä!

Tuotteen ainutlaatuisuus on herättänyt vuosien varrella paljon kiinnostusta. Jussipaita on nähty mm. TV:ssä ja siitä on kirjoitettu vuosien varrella useita lehti- ja blogiartikkeleita.

Ei kannata unohtaa myöskään sitä, että neuleella on elinikäinen takuu valmistus- ja materiaalivirheille; Tämä on täysin ainutlaatuista! Enää ei ole mitään syytä ostaa joka talvi uutta puseroa.


Huikean kysynnän myötä päätimme tuoda valikoimaan myös XL-XXL koot. Nyt myös isommat pojat saavat pukea päälleen aidon ja alkuperäisen Jussipaidan! Kannattaa olla varuillaan, sillä markkinoilla pyörii halpoja Jussipaitakopioita. Aitoja Jussipaitoja myydään verkkokaupan lisäksi valituissa jälleenmyyntipisteissä.


Suuri vatsa-aukko

Useista muista koiranneuleista poiketen Jussipaitaan on suunniteltu riittävän suuri vatsa-aukko myös poikakoiria ajatellen, jotta paita ei likaantuisi pissalenkkien aikana.


Kokotaulukko


XXS XS S M L XL XXL
A Kaula 22 cm 26 cm 30 cm 33 cm 37 cm 42 cm 49 cm
B Pituus 24 cm 29 cm 35 cm 40 cm 50 cm 58 cm 78 cm
C Ympärys 30 cm 34 cm 40 cm 48 cm 57 cm 62 cm 82 cm


Katso rotutaulukosta koirallesi sopiva koko


Lisätiedot

Koko

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jussipaita Original™”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *