Anttipaita

11.96 12.36 

Poista
tuotetunnus (SKU) Anttipaita

Kuvaus


ANTTIPAITA
-60% VARASTON TYHJENNYS
Jussipaidalla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu!

Aito ja alkuperäinen koirien Jussipaita saa nyt rinnalleen sini-harmaan Anttipaidan!
Yli 50-vuotta vanha Anttipaita valmistettiin alunpitäen Jussipaidan rinnalle punaista väriä kaihtaville miehille.
Anttipaita koiralle sopii niille uroksille, joista sininen on tosi miehen väri! Ahkerille ja sisukkaille hurtille, joilla on rehtiä suomalaista asennetta!

Anttipaidan materiaali on suunniteltu hyvin joustavaksi, jotta se myötäilee erinomaisesti koirasi kehon liikkeitä. Tästä syystä täysin vaatteisiin tottumattomat koirat rakastavat neuleen ainutlaatuista tunnetta.
Anttipaita on oivallinen valinta syksystä kevääseen. Paita lämmittää koiraasi tehokkaasti, minkä ansiosta ystäväsi tulee nauttimaan yhteisistä kävelylenkeistänne – säällä kuin säällä!

Ei kannata unohtaa myöskään sitä, että neuleella on elinikäinen takuu valmistus- ja materiaalivirheille; Tämä on täysin ainutlaatuista! Enää ei ole mitään syytä ostaa joka talvi uutta puseroa.
Anttipaitaa on saatavilla 7 eri koossa, joten se sopii kaikille koirille kokoon ja rotuun katsomatta. Kannattaa olla varuillaan, sillä markkinoilla pyörii halpoja Jussipaitakopioita. Aitoja Jussipaitoja myydään verkkokaupan lisäksi valituissa jälleenmyyntipisteissä.


Suuri vatsa-aukko

Useista muista koiranneuleista poiketen Anttipaitaan on suunniteltu riittävän suuri vatsa-aukko myös poikakoiria ajatellen, jotta paita ei likaantuisi pissalenkkien aikana.


Kokotaulukko


Huomioithan, että Anttipaidan kokotaulukko poikkeaa Orginal Jussipaidan kokotaulusta.

XXS XS S M L XL XXL
A Kaula 22 cm 26 cm 30 cm 33 cm 37 cm 42 cm 46 cm
B Pituus 24 cm 29 cm 36 cm 41 cm 50 cm 60 cm 70 cm
C Ympärys 30 cm 36 cm 42 cm 50 cm 57 cm 64 cm 74 cm


Katso rotutaulukosta koirallesi sopiva koko

Lisätiedot

Koko

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL