Usein kysyttyä

Mikä on Jussipaita?

Jussipaita on 100 vuotta vanha klassikkoneule pohjanmaalta. Koirien Jussipaita jatkaa tätä kulttuuriperinnettä ylpeästi legendaarista kuosia kunnioittaen. Lue lisää Jussipaidasta tästä.

Lämmittääkö neule koiraa?

Kyllä. Neule on oivallinen valinta niin syksyllä, talvella kuin myös keväisin. Kannattaa kuitenkin muistaa se, että suosittelemme kovimpiin paukkupakkasiin lämpöhaalareita tai toppatakkeja.

Pitääkö neule vettä?

Ei. Neule ei pidä vettä.

Voiko neuleen pestä pyykkikoneessa?

Kyllä! Neule voidaan pestä 30 asteessa. Ensimmäinen pesu kannattaa suorittaa yksin. Tämän jälkeen suosittelemme pesemään neuleen samanväristen vaatteiden kanssa.

Elinikäinen takuu kuulostaa mahtipontiselta, pitääkö takuu paikkaansa?

Kyllä pitää. Myönnämme tuotteillemme elinikäisen takuun materiaali- ja valmistusvirheille. Tuotteiden valmistukseen on asetettu todella korkeat laatuvaatimukset, jotta ne kestäisivät käytössä vuodesta toiseen. Lue tarkat takuuehdot tästä.

Sopiiko tämä koko koiralleni?

Kannattaa tutustua rotutaulukoihin, jotka antavat käsityksen neuleen koosta. Suosittelemme kuitenkin aina mittaamaan koiran ennen tilaamista. Mittausohjeet löydät tästä.

Mitä materiaalia neuleet ovat?

Koiran paitojen materiaaliksi olemme todenneet parhaaksi käyttää keinokuitua eli akryyliä. Tällöin neuleen voi helposti vesihuuhdella jokaisen lenkin jälkeen ja se kuivuu nopeasti. Neuleen voi myös pestä pesukoneessa 30°c, eikä se menetä muotoaan.

Voinko palauttaa tai vaihtaa tilaamani tuotteen?

Kyllä! Pyydä meiltä palautusohjeet ja voit mielesi mukaan joko palauttaa tai vaihtaa tuotteen toiseen. Emme peri tuotteen vaihdosta mitään maksua! Tuotepalautuksesta emme valitettavasti voi hyvittää postikuluja. Vaihto- ja palautusohjeet saat yhteydenottolomakkeella.

Paljonko verkkokaupassanne maksaa toimituskulut?

Tilauksen toimituskulut ovat kotimaassa 3,90 € ja muualle maailmaan toimitus maksaa 4,90 €.

Betjänar ni också på svenska?

Javisst! Det är bara att kontakta oss.